مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج

مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج

همان طور که می دانید مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج یکی از روش های موفقیت آمیز در رابطه با کسب اقامت این کشور می باشد.

اگر شما هم خواهان کسب اطلاعات جامع تر و بیشتری در رابطه با موضوع مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج هستید

با مطالعه نمودن این مقاله ها در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت  این فرصت را دارید که به اطلاعات جامعی در رابطه با این موضوع به دست آورید.

بررسی سایر روشهای مهاجرت به مجارستان

از آن جا که می دانید در سایر مقاله های  موجود در سایت موسسه ما مطالعه فرمودید.

در زمینه موفقیت در امرمهاجرت و هم چنین گرفتن اقامت در  این کشور  راه و روش های زیادی وجود دارد.

از جمله  سایر روش های دیگر می توان به موارد زیراشاره نمود

  • گرفتن اقامت این کشور از طریق ویزای تحصیلی در این کشور
  • گرفتن اقامت این کشور از طریق ویزای کاری این کشور
  • گرفتن اقامت این کشور از روش سرمایه گذاری در این کشور
  • گرفتن اقامت این کشور از  روش تولد فرزند در این کشور
  • گرفتن اقامت این کشور از روش ازدواج

هدف ما از نوشتن این مقاله بررسی نمودن  اخرین روش مربوط به گرفتن اقامت این کشور می باشد.

شرایط لازم برای اخذ اقامت مجارستان از طریق ازدواج

از جمله شرایط و اصول کلی ازدواج در مجارستان عبارتند از:

شرط اول

شخص متقاضی مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج  ملزم به دانستن این موضوع می باشد که  در راستای گرفتن تابعیت  این کشور از روش ازدواج جز یکی از اعمال حقوقی  می باشد.

پس درنتیجه این واقعه حقووقی در برگیرنده دارای آثار حقوقی بی شماری می باشد.

شرط دوم

لازم به ذکر می باشد که  کلیه مباحث مربوط به گرفتن  تابعیت این کشور از  روش ازدواج نمودن  تابع سایر  قوانین کشورهای اروپایی می باشد که موفق شده باشند به عضویت  اتحادیه شنگن در آیند.

ولی این اشخاص ملزم به در نظر گرفتن این موضوع می باشند که ازدواج با  با یک شخص که دارای تابعیت این کشور می باشد.

در صورتی که موفقیت در زمینه به اثبات نمودن ازدواج  فقط می تواند موجب  گرفتن اقامت از نوع  موقت در ین کشور می باشد.

و این اشخاص قادر نمی باشند برای گرفتن اقامت دائم این کشور اقدام نمایند.

و کلیه اقدامات لازم در راستای تمدید نمودن  اقامت موقت این کشور  تا  موفقیت در رسیدن به شرایط اقامت دائم  این کشور  بستگی به حفظ نوع شرایط ابتدایی برای گرفتن اقامت موقت این کشورمی باشد.

شرط سوم

ناگفته نماند این افراد باید این موضوعات زیر رادر نظر بگیرند:

که  از لحاظ عقلانی و اصولی در راستای تمدید  اقامت موقت در  این کشور به هر  صورتی که موفق به گرفتن اقامت از نوع موقت  این کشور شوند.

با حفظ نمودن  کلیه شرایط  مختص به آن روش امکان پذیر می باشد.

برای مثال در صورتی که  این اشخاص موفق شوند که از روش تمکن مالی اقامت از نوع  موقت یکی از کشور های قاره اروپا را  به دست آورند .

برای اقدام به تمدید نمودن  اقامت با در نظر گرفتن همان شرایط لازم برای تمکن مالی امکان پذیر  می باشد.

در روش  گرفتن اقامت این کشور از روش ازدواج نمودن به ترتیب روش تمکن مالی  انجام می شود.

شرط چهارم

انجام مصاحبه به وسیله اشخاص متقاضی مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج در سفارت خانه کشور مجارستان که مکان آن در کشور مبدا شخص متقاضی می باشد.

این مرحله در  رابطه با موضوع ازدواج نمودن  با  اشخاصی که دارای تابعیت این کشور می باشند .

یکی از مهم ترین مراحلی  می باشد که از حساسیت بالایی برخوردار  می باشد.

این اشخاص باید متوجه باشند که در حین انجام  مصاحبه در میان  سفارت خانه  و یا هم چین  کنسولگری این کشور، سوالاتی متعددی از   آنها پرسیده می شود.

 

سوالات پر تکرار مصاحبه اشخاص متقاضی ازدواج در مجارستان

از جمله پر کاربرد ترین این سوالات عبارتند از:

توضیح دادن در مورد خلاصه ای از زندگی این اشخاص در رابطه با این مقاطع زندگی شان

  • سوالاتی در رابطه با ابتدای تولد این اشخاص
  • سوالاتی در رابطه با دوران تحصیلی این اشخاص
  • سوالاتی در رابطه با وضعیت شغلی این اشخاص
  • سوالاتی در رابطه با سطح درآمد این اشخاص
  • سوالاتی در رابطه با تحصیلات این اشخاص از مقطع دبستان تا رسیدن به دوران  دانشجویی این اشخاص

 

سایر شرایط مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج

  • در صورتی که اشخاص متقاضی مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج قبلا اقدام به ازدواج نمودن کردن باشند.

ملزم به متذکر شدن این موضوع می باشند.

  • این اشخاص ملزم به مشخص ساختن زمان آشنایی با همسر خود می باشند.
  • این اشخاص ملزم می باشند که بتوانند مدارکی را در راستای اثبات نمودن دوران نامزدی  و اثبات دورا ن آشنایی شان را به همراه داشته باشند.
  • این اشخاص ملزم به اثبات نمودن وضعیت تمکن مالی مختص به خود می باشند.
  • این اشخاص ملزم به همراه داشتن مدارکی می باشند که بیانگر محلی مناسب برای اسکان زوجین باشد.
  • این اشخاص ملزم می باشند که بتوانند سطح آگاهی و آشنایی خود به زبان این کشور را دارند.

و همچنبن بتوانند  ثابت نمایند که قادر می باشند با همسر آینده خود به راحتی می تواندد اقدام به برقراری  تعامل و ارتباط  با یک دیگر نمایند.

 

برای جزئیات بیشتر با کارشناسان ارشد ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

 راه های اثبات دوران آشنایی اشخاص متقاضی ازدواج درمجارستان

اثبات نمودن وضعیت شغل و  هم چنین میزان درآمد این اشخاص می تواند یکی از اصلی ترین راه های اثبات این  موضوع می باشد که آیا شخص متقاضی ازدواج توانایی اداره زندگی نمودن را دارد یا خیر.

شرایط محل زندگی اشخاص متقاضی ازدواج در مجارستان

اشخاص متقاضی ازدواج در این کشوراز راه های زیر می توانند داشتن رابطه با همسر خود و هم چنین غیر صوری بودن واقعه ازدواج خود را به اثبات برسانند.

  • ازروش به همراه داشتن فیلم و عکس مربوط به مراسم ازدواج این اشخاص
  • از روش به همراه داشتن محتوی چت و هم چنین ریز مکالمات خصوصی این اشخاص با یکدیگر
  • از روش به همراه داشتن مدارکی که درصورتی که اقدام به سفر کردن با یک دیگر کرده اند.
  • ازروش به هراه داشتن مدارکی که بتواند داشتن روابط خاودگی بین زن و شوهر را به اثبات رساند.

توصیه مشاورین موسسه سفیران سروش سعادت

اگر شما هم با مطالعه نمودن مقاله مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج در راستای کسب اطلاعات بیشتری در رابطه با موضوع مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج  علا قه مند شدید.

این فرصت را دارید تا با اقدام به برقراری تماس و  هم چنین مشاوره با وکلای موسسه حقوقی ما که در زمینه اخذ اقامت کشورهای گوناگون دارای تجربه کافی می باشند.

از اطلاعات  کامل و مفیدی به خصوص در رابطه با موضوع مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج به دست آورید.

 

 

توسط | ۱۳۹۷-۱۱-۲۴ ۱۴:۵۴:۵۵ +۰۳:۳۰ بهمن ۲۴ام, ۱۳۹۷|مجارستان|یک دیدگاه

یک دیدگاه

  1. ارشیا اردیبهشت ۲۳, ۱۳۹۸ at ۱:۵۳ ب.ظ پاسخ

    سلام در مورد شرایط قبوای دانشگاههای مجارستان میشه مطلب بدین؟

دیدگاه خود را بنویسید

موسسه بین المللی مهاجرت

آدرس : تهران خیابان ميرداماد ميدان مادر - خیابان سنجابي پلاك بيست طبقه سه واحد نه

تلفن: 26705356-021 ده خط ويژه

موبایل: 09121234567