کار در بلاروس

یکی از روش های مهاجرت طرح گوناگون اخذ ویزای کاری می باشد. به همین منظور در این مطلب کار در بلاروس به عنوان راهی برای اخذ اقامت این کشور پرداخته می شود.

در مقاله کار در بلاروس در مورد مطالب ذیل توضیحاتی ارائه می گردد:

  • اقتصاد و کار در بلاروس
  • شرایط کار در بلاروس
  • مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری برای کار در بلاروس
  • روش اقدام جهت کار در بلاروس

 

اقتصاد کشور بلاروس

در کشور بلاروس ۸ درصد نظام اقتصادی تحت کنترل دولت می باشد. این کشور در تامین مواد خام نظیر روسیه وابسته می باشد. بخش های صنعتی و کشاورزی به طور عمده در اختیار دولت قرار گرفته است.

بعضی از صنایع اصلی در بلاروس به شرح زیر می باشد:

  • مهندسی
  • تراکتور و ماشین آلات
  • مواد شیمیایی
  • الکترونیک
  • منسوجات
  • چوب
  • رادیو

کار در بلاروس

در کشور بلاروس بالغ بر ۹۰ درصد کارکنان و کارمندان با امضای قرارداد کاری مشغول به کار می باشد.

بر اساس فدراسیون اتحادیه کارگری در کشور بلاروس قراردادهای کاری مدت ثابتی را دارا می باشند.

مدت این قراردادها ثابت به شرح زیر می باشد:

  • ۳۰ درصد قرارداد ها ۱ سال اعتبار دارد.
  • ۳۱ درصد قراردادها ۱-۳ سال اعتبار دارد.
  • ۲۵ درصد قراردادها ۳-۵ سال اعتبار دارد.

قراردادهای مدت ثابت جایگزین ندارند و ۸۰-۱۰۰ درصد شاغلین به کاری مشغول به کار می باشند.

کارگران و کارمندانی که سه سال در یک شرکت اشتغال داشته ‏اند قادر به عقد قراردادهای کاری نامحدود و دائم در آن شغل و شرکت میباشند.

قراردادها در کشور بلاروس با فرمتی خودکار در زمان مشخصی از حالت موقت به دائم تبدیل می‌گردد.

 

مشکلات کاری در کشور بلاروس

بر اساس گزارشات بسیاری از مردم در شرکت های دولتی رسم مشغول به کار هستند.

عده دیگری نیز دارای کار پاره وقت در بخش های غیر رسمی فروش محصولات کشاورزی در بازار های داخلی و… می باشند.

و عده بسیاری نیز بیکار می باشند.

متقاضیان کار جوان از روستاها به شهرهای بزرگ مهاجرت می‌نمایند. همین امر باعث تراکم افراد سالمند در روستاهای کشور بلاروس گردیده است.

از سوی دیگر مهاجرت این افراد به شهرها موجب نارضایتی و ناراحتی خیل عظیمی از کارمندان و کارگران در شهرهای بلاروس گردیده است.

این در شرایطی است که به سبب عدم وجود محرک های مثبت مکفی  و همچنین کاهش دستمزدها  بسیاری از نیروهای کار جوان کشور بلاروس به کشور های غربی و روسیه مهاجرت می‌نمایند.

 

ویزای کار در بلاروس

در کشور بلاروس تنهایی اخذ یک نوع ویزای کار امکان پذیر می باشد.

این نوع ویزا نیز مشروط به داشتن پیشنهاد کار و دعوتنامه از سوی کارفرمای بلاروسی می باشد.

البته کارفرما نیز در شرایط خاصی مجوز برای نیروی کار خارجی را دارا می باشد.

شرایط منوط به آگهی در کشور بلاروس می باشد.

متقاضیان پس از گذشت سه ماه انتشار آگهی ها قادر به اقدام جهت آگهی کار میباشند.

 

شرایط اخذ مجوز کار

افراد با شرایط زیر قادر به اخذ مجوز اقامت دائم و مجوز کار در بلاروس می باشند:

  • اشخاصی که مستعد و دارای توانایی استثنایی هستند همچون دانشمندان و ورزشکاران و…
  • روحانیون و متخصصین دینی که در سازمان‌های مذهبی رسمی اشتغال دارد
  • اشخاص سخنرانی مدرس برای مدت کمتر از ۹۰ روز که جهت آموزشهای حرفه ای پیشرفته بازآموزی کارکنان سخنرانی و آموزش در موسسات آموزش عالی دعوت گردیده اند.
  • سرمایه گذاران خارجی ومدیران و بنیانگذاران شرکت های تجاری (افراد حقوقی قادر به اخذ اقامت دائم می باشد.)
  • کارمندان موسسات کنسولگری و دفاتر دیپلماتیک دارای اعتبار در بلاروس شرکت های خارجی و نمایندگان سازمان های بین المللی اقامت دائم اخذ می‌نماید.
  • اشخاصی که در کشور بلاروس بیشتر از ۱۵۰،۰۰۰ یورو سرمایه گذاری نموده اند.

 

مدارک لازم جهت ویزای کار

اسناد و مدارک لازم اخذ ویزای کار باید طی ۱۵ روز و به وزارت کشور و مهاجرت ارائه گردد. این مدارک عبارتند از:

  • اخذ مجوز کار از کارفرما و ارسال اسناد مورد نیاز برای اخذ شغل به وزارت کشور و مهاجرت.
  • فرم درخواست کار.( اسناد و مدارک مبنی بر تایید فرد از سوی دولت یا نهاد قانونی.)
  • قرارداد کار مهمور شده توسط کارفرما.
  • تاییدیه ثبت نام تجاری کشور مبدا با شرکت های خارجی.
  • ضمانت نامه ای که نشانگر ارائه کارمندان خارجی با اقامت دائم برای ایجاد شغل باشد.
  • تایید هزینه های پرداختی و موجودی جهت ارزیابی مدارک.

 

مدارک لازم جهت مجوز کار

این مدارک باید به اداره امور داخلی در کشور بلاروس ارائه گردد و شامل موارد زیر می باشد:

  • برنامه کاری
  • کپی از پاسپورت
  • تایید هزینه پرداختی جهت ارزیابی مدارک

این مدارک نیز باید در مدت ۱۵ روز و به امور خارجع کشور بلاروس ارائه گردد.

موسسه سفیران سروش سعادت با کارشناسان مجرب، قادر به کمک و همراهی شما در تهیه این مدارک می باشد.

در صورت تایید مدارک ارسالی مجوز کار در بلاروس اعطا می‌گردد.

مجوز و دارای اعتبار ۱ ساله و قابلیت تجدید تقاضا و تمدید آن وجود دارد.

 

مدارک لازم جهت کارفرما

اسناد و مدارک زیر جهت اخذ دعوتنامه کاری از کارفر ما ملزم به ارائه می باشند:

  • اقامت دائم یا موقت و یا مجوز اقامت
  • گواهی کار
  • مدرک آموزشی لیسانس و بالاتر
  • اسناد حقوقی دیگر سوابق کاری میزنه پرداخت مالیات و ….

کار در بلاروس

  • همانطور که در این متن مطالعه نمودید اخذ ویزای کار در بلاروس دشوار و سخت می باشد.
  • امکان اقدام مهاجرت به اتربش از طرق دیگر نیز امکان پذیر می باشد.
  • از این رو اقدام از راه های دیگر برای اخذ اقامت کشور بلاروس توصیه می گردد.
  • البته این امکان نیز وجود دارد که با اخذ ویزای تحصیلی به این کشور وارد گردید و در این کشور به تحصیل بپردازید.
  • در زمان تحصیل نیز با استفاده از امکان کار ضمن تحصیل برای سابقه کاری کسب نمایید.
  • در این صورت پس از پایان تحصیل امتیازات بیشتری نسبت به زمانی که بطور مستقیم برای اخذ ویزای کار اقدام می نمایید دارا می باشد.
  • سابقه کار در این کشور و آگاهی کامل از زبان روسی برخی از امتیازات این راه می باشد.
  • در نهایت نیز با اقدام از این طریق شانس بیشتری در یافتن کار و اخذ ویزای کاریابی خواهید داشت.
  • البته «موسسات کاریابی معتبر در بلاروس» می تواند به متقاضیان اقدام کننده از این طریق کمک نماید.

 

 

 

توسط | ۱۳۹۸-۲-۳۱ ۲۱:۴۳:۵۴ +۰۴:۳۰ اردیبهشت ۳۱ام, ۱۳۹۸|بلاروس|بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

موسسه بین المللی مهاجرت

آدرس : تهران خیابان ميرداماد ميدان مادر - خیابان سنجابي پلاك بيست طبقه سه واحد نه

تلفن: 26705356-021 ده خط ويژه

موبایل: 09121234567